26 Haziran 2011 Pazar

Sörf Çantası 25 Haziran



25 Haziran 2011 Cumartesi Beach Boys programı hazırladım. Hem grup tarihinden hem de Brian Wilson'ın hikayelerinden, en güzel şarkılarıyla bahsettik. Beach Boys'a hakkını verebilmişimdir umarım, keşke ben de o dönemde yaşasaymışsım dedirten şarkılarından sadece 12 şarkı çalabildim, önümüzdeki haftalarda her zaman Beach Boys için yer var..Ayrıca program için özel şarkı isteğinde bulunan Gözde Kırali, Mert Erdoğan, Fatih Bilgiç, Emre Yazıcıol, Tolgay Karabulut, Deniz Sefa Erdoğan, Aycan Çevik ve programı dinledikten sonra brian wilson ve beach boys ile bilgiler topladığını bildiren Ömer Faruk Can'a özel teşekkürlerimizi de sunarız.

Çiğdem

Kayıdı dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Program Listesi :

1.Surfin Safari
2.Surfin U.SA
3.Surfer Girl
4.Little Deuce Coupe
5.Wouldnt it Be Nice
6.Fun,Fun,Fun
7.I get Around
8.Good vibrations
9.Kokomo
10.Do You wanna dance
11.Dance,Dance,Dance,
12.Barbara Ann



18 yorum:

  1. Türkiye’nin kayak merkezi Uludağ’da onlarca otel bulunmaktadır. 1. Ve 2. Oteller bölgesi olarak adlandırılan turizm yörelerinde, zirveye yakın yerde konumlanan tesislerin çoğunda farklı mesafelerde pistler de mevcuttur. http://www.uludagoteller.com.tr/uludag-otelleri/ #uludağ #oteller #uludağoteller

    YanıtlaSil
  2. Mitsubishi klima merkezinden alınır. Mitsubishi klima yetkili satış ve servis merkezi. En uygun klima fiyatları. Daha Fazla bilgi için tıklayınız.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klimalar/ev-ofis-klimalari/mitsubishi-fden-100-vnvf1-klima/

    YanıtlaSil
  3. Kapalı alanlarda en uygun klima modellerinden biri olarak bilinen yer tipi klimalar, değişen kapasiteleri ile her mekan için özel olarak kullanılmaktadır.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/yer-tipi-klima/
    #yertipiklima #yertipiklimafiyatları #mitsubishiyertipiklima

    YanıtlaSil
  4. Mitsubishi’den İklimsa güvencesinde, 24225 Btu/h soğutma ve 27296 Btu/h ısıtma kapasitesi ile çalışan R410A gazlı, A sınıfı SRK 71 ZM-S Mitsubishi klima iç ünite.Multi klima iç üniteler hakkında detaylı bilgi almak ve kullanım alanlarını öğrenmek için tıklayın.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klimalar/multi-klima-ic-unite/mitsubishi-srk-71-zm-s-klima/
    #mitsubishiklima #mitsubishi #klima

    YanıtlaSil
  5. Gelişen teknoloji ve yenilenen sektör her geçen gün farklı imkanlarla tüketicinin karşısına çıkarken beraberinde pek çok cazip seçenekleri de getiriyor.
    Daha fazla bilgi için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.
    http://www.klimafiyatlari.com/
    #klimafiyatları #klima #klimakampanya

    YanıtlaSil
  6. Markası ve modeli ne olursa olsun klimanın ilk günkü verimlilik ve performansla çalışması için periyodik klima bakım hayati önem taşır. Herhangi bir arıza durumuyla karşılaşmayı en aza indirgemek ve cihazı yormamak için klima bakımı yaptırılmalıdır.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    YanıtlaSil
  7. İlki başarıyla tamamlanan SEO Eğitim Zirvesi’nin ikincisi önümüzdeki ay, 25 – 26 Mart tarihlerinde tekrar düzenlenecek.
    Dijital dünyanın nabzını tutan eğitmenler tarafından hazırlanan SEO Eğitim Zirvesi programı 2 gün toplam 20 konuda SEO’nun tüm tekniklerini öğrenmenizi ve merak ettiğiniz konularla ilgili bilgilenmenizi sağlayacak.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/
    #seo #seoeğitimi #seoakademi

    YanıtlaSil
  8. Seo Eğitim Zirvesi - Türkiyenin En iyi Eğitmenlerinden Eğitim Alma Fırsatı
    Seo Akademi Seo Eğitim Zirvesi 24 Oturum Alanında Ünlü 16 Eğitmen % 100 Ögrenme Garantisi Biletler Tükenmeden Seo Zirvesindeki Yerinizi Hemen Ayırtın.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/
    ‪#‎seozirvesi‬ ‪#‎seoeğitimzirvesi‬ ‪#‎seosemineri‬

    YanıtlaSil
  9. Dans Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen dans kursu, profesyonel eğitmenler, kaliteli eğitim, ekonomik fiyatlar, dans koçluğu ve özel ders programları.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.danskursu.com.tr/
    #dansKursu #salsakursu #tangokursu

    YanıtlaSil
  10. Sapanca otel fırsatlarından yararlanarak bu hafta sonunu huzur ve konfor içinde geçirmek istemez misiniz? Göz alıcı güzellikteki bu coğrafyada, yeni açılan kaliteli otellerde kalacak, manzaranızın tadını çıkaracaksınız. Panoramik Sapanca manzarasına karşı Sapanca otel hizmetlerinden yararlanabilirken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.
    http://www.sapancaotel.com.tr/
    #sapancaotel #sapancaotelleri #sapanca

    YanıtlaSil
  11. Uludağ turları, kış mevsiminde keyifli vakit geçirmek, sömestr ve hafta sonu tatillerini değerlendirmek için en önemli fırsat. Türkiye’nin ilk kayak merkezi olma özelliğine sahip Uludağ’da günübirlik, hafta sonu turları ile sömestr tatilleri dolu dolu geçirmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.uludagotel.com.tr/
    #uludağotel #uludağotelleri #uludağotelfiyatları

    YanıtlaSil
  12. Köroğlu Dağlarının zirvesinde, kayak yapmanın heyecanı bir başka! Kartalkaya Kayak Merkezi, birbirinden zorlu pistleri, dağ tesisleri, doğa aktiviteleri, muhteşem manzaraları, after ski partileri ile dört dörtlük bir tatil yaşatıyor.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaotelleri

    YanıtlaSil
  13. Girişimci, Eğitmen, Fotoğrafçı, Marka Koçu ve Yazar Orhan Gürbüz, 3 şirket, 10 hizmet, 11 eğitim markasıyla Türkiye’nin önde gelen girişimcileri arasında yer almaktadır.
    http://www.orhangurbuz.com/
    #girişimci #liderlikeğitimi #satışeğitimi

    YanıtlaSil
  14. Büyükada’nın En İyi Restoranları – En Popüler Yeme İçme Mekanları
    Birbirinden güzel Büyükada restoranları ile muhteşem gün batımı manzaraları eşliğinde taptaze ada balıklarının ve geleneksel mezelerin tadına bakmak ister misiniz? İstanbul’un kalabalığından uzak, sakin ve huzurlu Büyükada’da keyifli bir yemek deneyimi sizleri bekliyor. Her damak zevkine hitap eden Büyükada restoranları sayesinde adadan tat alacaksınız!

    YanıtlaSil


  15. Ömer Polat Diş Kliniği – Ortodonti Tedavisi Estetik Diş Hekimliği
    Ömer Polat Diş Kliniği, çocuk ve yetişkin ortodonti tedavisi, gülüş tasarımı ve diş beyazlatma, estetik diş hekimliği ile implant ve kanal, dişeti hastalıkları tedavileri.
    http://www.omerpolatdisklinigi.com/

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Yazınız çok güzel ve faydalı oldu. Bu faydalı yazıdan dolayı teşekkür ederiz. Yoğun geçen iş hayatı ve tatil dönemlerinizde sağlığınızı göz ardı etmeyiniz.
    Sizi yoğun tempolu hayatınızı destekleyecek diyet, sağlıklı beslenme, kişisel bakım gibi birçok konuda faydalı bilgiler içeren Web sayfamıza da bekleriz.

    >> https://www.diyetuzmani.com.tr

    #diyetisyen,#diyetisyenler,#diyetuzmanıbeslenmedanışmanı,#türkiyenineniyidiyetisyenleri

    YanıtlaSil